Lista de citit: 21 octombrie

Lecturi1

Lista de citit e o postare zilnică în care vă recomandăm materiale interesante (sau subiecte de neocolit) despre alegeri:

Suspendări în PSD. Conducerea Partidului Social Democrat i-a suspendat pe Dan Șova, Sebastian Ghiță și Marian Vanghelie din funcțiile pe care le aveau în partid, scrie HotNews.ro. Suspendările au avut loc în cadrul unei ședințe de partid, organizate la o zi după apariția stenogramelor unei discuții în care Viorel Hrebenciuc îi promitea lui Șova sprijin pentru obținerea șefiei PSD. În schimb, Șova analiza soluții pentru dezincriminarea faptelor de corupție prin eliminarea unui articol de lege. Totdată, Hrebenciuc și-a dat demisia din Parlament.


 

Macovei vrea partid. Candidatul independent la președinție Monica Macovei a spus, potrivit Mediafax, că ia în considerare înființarea unui partid după alegeri. Macovei a spus că partidul e o dorință a voluntarilor implicați în campania sa electorală.


 

Interviu cu Ioana Petrescu. Economica.net publică un interviu cu ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, despre relația României cu Fondul Monetar Internațional, accize, Harvard și criticile care i s-au adus de când a început mandatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>