Profil de votant de Elena Udrea

IMG_7526

Magdalena Ciurea are 58 de ani, este proiectant și lucrează în design ambiental. Săptămâna trecută, a venit valvârtej la întâlnirea Elenei Udrea cu susținătorii și membrii Partidului Mișcarea Populară, cu chihuahua Bela de patru ani în brațe. Nu voia să o piardă pe cea care i-a promis, acum o lună într-o altă vizită la Timișoara, că încearcă să o scape de Victor Ponta.  

Povestit Oanei Sandu

Îmi place pentru că este femeie în primul rând, pentru că aș vrea ca țara noastră să fie condusă de femei pentru că au alt spirit de a construi.

Vreau neapărat să câștige, nu știu ce putem facem să o propulsăm mai repede. Îmi place foarte mult de ea, este și de rigoare, și curajoasă, am vrut să zic tupeistă. Nu foarte multe femei au curajul să iasă în față la acest nivel, mai sunt care latră (scuzați-mă) pe la televizor de la diferite partide, Gabi Firea sau te miri care.

Sigur ar vota-o lumea în Timișoara, din jurul meu toată lumea o preferă. Ceea ce mă deranjează este că am și unele femei care nu ar vota-o. Se întreabă cine a ținut-o în politică. Și ce contează? Sunt invidioase, că nu a avut cine să le țină pe ele? Eu nu sunt de acord cu asta, să te duci pe latura asta că cine a susținut-o, că de unde are bani? Foarte bine că are, foarte multe din jurul meu au și ele foarte mulți bani și nu știe nimeni de unde îi au. Nu la un nivel atât de mare, dar totuși au bani.

Sper să câștige, deși dacă suntem realiști, având în vedere mafia pesedistă, ți se face rău. Sper totuși să nu câștige Ponta nu că aș avea vreo mare simpatie pentru Klaus Iohannis dar mai bine decât Ponta. Asta e greșeala la noi: întotdeauna trebuie să alegi răul mai puțin rău.

Eu o votez cu toată inima, merg cu ea, deși am câțiva care mă condamnă. Mi-a plăcut de ea de când a intrat în politică, de când era consilier la Cotroceni, nu am crezut nicio clipă că ar fi putut avea o relație de orice tip cu domnul Băsescu.

Nu aș fi crezut că o să aibă curajul să candideze la președinție, dar dacă s-a hotărât, să câștige. De Monica Macovei nu-mi place pentru că nu este plăcută, este mult prea rece. Nu știu cum este în particular, nu am avut ocazia să o cunosc, deși de multe ori și despre mine se spune că sunt rece văzută din exterior și toți se minunează că vorbind cu mine e altceva. Dar, totuși, am impresia că nu are are o șansă deloc, deși este femeie. Să presupune că prin absurd ar fi ea în turul doi, aș vota-o pe ea, m-am săturat de bărbați și de incompetenți. Oricum, pe Ponta cu atât de puțin creier nu aș putea să-l votez.

Fotografie de Alexandra Dincă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>