Monica Macovei în ziua votării

©Ioana Moldovan

 

Sunt

6 comentarii

 1. Clara

  Imagine mai defavorizanta nici ca se putea: o baie cu urme de la inundatiile vecinilor si cu mucegai, cu prosoape recent folosite atarnate peste tot, un chip care arata o mare suferinta. Ar fi mers la un profil de personaj care face rol de compozitie intr-o piesa de teatru dramatic si nu pentru pentru un candidat la presidentia unei tari.

  Reply
 2. Ovidiu

  Salut! Ma bucur ca mai exista oameni ca Monica in Romania. As vrea sa transmit acum urmatorul mesaj: calea catre o Romanie mai buna este ca fiecare dintre noi sa luptam neintrerupt (cat mai pasnic si civilizat) pentru libertatea personala. Nu cred ca votul este unica arma si nici macart o arma puternica in acest sens asa cum s-a vehiculat in ultima vreme. Exista activism, exista ONG-uri, exista refuzul personal de a fi parte la acte de coruptie, exista integritate personala, exista amabilitate si bun simt in comuniucarea cu cei de langa noi, exista presiune asupra institutiilor ce declara ca ne reprezinta, exista o multitudine de forme de protest.

  Nu trebuie sa stam cu mainile incrucisate nici daca iese Macovei si nici daca iese Ponta presedinte. Lupta pentru libertate implica vigilenta si actiune permanenta din partea celui care o pretuieste.

  O zi buna.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>