Lista de citit: 30 octombrie

Lecturi1

Lista de citit e o postare zilnică în care vă recomandăm materiale interesante (sau subiecte de neocolit) despre alegeri:

Elena Udrea și șefa DIICOT, împreună la Paris. Pe un site anonim, joscenzura2014.wordpress.com, au apărut poze cu Elena Udrea, candidatul Partidului Mișcarea Populară la prezidențiale, împreună cu Alina Bica, procurorul șef al DIICOT, la Paris într-un weekend din februarie. Au fost publicate de asemenea copii ale facturilor de la hotelul unde au stat cele două femei. Într-o conferință de presă joi seara, Udrea a spus că pozele au fost făcute de angajați ai serviciilor secrete, la comanda lui Victor Ponta. Bica a spus, ca răspuns la solicitarea HotNews.ro, că se afla în concediu de odihnă. Site-ul a fost șters între timp.


Istoricul prezenței la vot. Funkycitizens.org a realizat un infografic al istoricului prezenței la vot din 1992 până în prezent.


„Antonescu să se întoarcă”. Vicepreședintele Partidului Național Liberal Varujan Vosganian a spus că fostul lider PNL Crin Antonescu trebuie „să se întoarcă” alături de partid între turul I și turul II. „Când te-ai suit pe scenă cu Mircea Geoană în 2009, nu ai nicio justificare să refuzi să urci pe scenă alături de Klaus Iohannis în 2014”, a spus Vosganian, potrivit Adevărul.


Arsenie Boca, agent electoral. Mai multe iconițe cu părintele Arsenie Boca pe o parte și însemnul „Victor Ponta președinte” pe partea cealalată, alături de sigla PSD, au fost distribuite în București, scrie Gândul. Patriarhia Română a spus că icoanele sunt „o inițiativă exagerată de campanie electorală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>