Lista de citit: 31 octombrie

Lecturi1

Lista de citit e o postare zilnică în care vă recomandăm materiale interesante (sau subiecte de neocolit) despre alegeri:

Kovesi despre alegeri. Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat într-un interviu pentru publicația franceză L’Express că independența instituției pe care o conduce riscă să fie afectată după alegeri, potrivit Digi24. Ea a mai spus că DNA are doi aliați de nădejde: Uniunea Europeană și societatea civilă. 


 

Alegerile, în presa internațională. Mediafax face o trecere în revistă a articolelor apărute în presa internațională pe subiectul alegerilor. Printre publicațiile străine care au scris despre cursa prezidențială din România se numără Assosciated Press, Bloomberg, Reuters și Agence France-Presse.


Imagini de arhivă. Tot Mediafax publică, sub titlul „Prezidențiabilii”, o serie de imagini de arhivă, multe dintre ele amuzante, cu candidații la președinție.

În cele două săptâmâni până la turul al doilea de alegeri, lista de citit va apărea săptămânal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>